Sunday, November 1, 2009

plan aku

tinggal 7 hari lg nak final....
aku stil d bilik, xstat dgn efisien nye stadi...dlm otak byk lg nak buat...even esemen dah abih...

hari ni..aku jus kemas umah yg sgt horror... sume tpt aku sental... sinki toilet,sinki dapur,, lantai dapor, ape lg a.......punye la sebulan aku bertahan nak cuci bnd2 alah nu.....n den bilik aku plak horror..dgn buku2 yg penuh d katil... kertas2 bercampuran.... aghhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nnt nak kuar pegi bank, beli brg umah...aku nak stay back kat library jap....

4 dis exam aku nak sgt yg terbaek......(cet,stadi maen2...porah!!).... kalo xdpt A, B pon layan...
yg penting aku kena usaha nnt, result 2 belakang kira....

aku penin... otakku yg penuh dgn plan2 after exam..bwk kwn p tgk kangaroo.. nak wat gathering, nak blaja kereta, nak p travel around brisbane... sume ni nak buat dlm 2 minggu b4 aku p kije kat melbourne. sje nak cari duit lebih, nak cover balik keborosan aku ari2...

balik then, aku nak urus hal umah..sbb ade org baru nak masuk.....den nak pilih subjek ape nnt...
hmm,nnt kgkawan aku akan dtg cnie nex year, aku xcited,hua2....

point nye,mmg life ni xkan berhenti..ko akn sentiasa buat kije.. smd berpekdah o x berpekdah...
ade la stg...tdo pon kire wat stg kan,hehe....

uwa,aku akan berjuang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p/s: to kgkawan yg nak exam, gud luck.. usaha dan byk2 doa ea=)

4 comments:

nifi a.k.a beliamuda said...

musim exam dah skg ni.. sibuk jugak tqah ni + rajin gitew... huhu..

papepun, all the best~

pendekar mata hati said...

to hanifi......time kacih la....

all da best utk awak jugak!!!

ahmadfaridwajdi said...

gud luck exam.. (O_o)

pangolin said...

dh hbs exam pe tkah buat?hahaha..shopping!