Saturday, October 17, 2009

aku ingat die

org pggil ko buah sbb ko ske senyum mcm buah 2..2 le jwpn ko tyme aku tnye dulu....
mule2 aku knal ko tyme ko perform dgn violin d stage...
aku yg krg sentimental x terkesan la sgt....tp ko hbat,dijemput utk perform.. den ko join orkestra,den aku akan menyemak kdg2 tyme ko practice,hehe...

kite jdik2 bwp same2....kite ponteng klas same2..kite berjalan 5000m same2..huhu
aku pegi umah ko,kite tdo lewat same2...
yg aku nampak,ko sunyi d c2...berhubung dgn rmai org thru intenet...rmai btol org2 kontek ko,sbb ko kan kaunselor=)

sbb umah ko yg dekat ng sekolah,mmg aku slalu g umah ko..dan sedikit demi sedikit aku knal ko..dr ko, aku blaja byk bnd....aku knal persahabatan,aku knal percintaan... walau ade yg pdih sume 2 bg aku amat berharge
pling syok bile tyme cuti ko bawak beskal g skolah..then rmai2 berebut nak naek beskal 2.....haha

aku ingat ko yg slalu sakit...pagi terlantar kat katil....sakit2 ko...ko stil riang hepi2....
thanz 4 providing a shoulder 4 me to cry on...teringat zmn aku mengamuk kat sorg budak...
ko ade d c2,utk tenangkan aku....
teringat tyme aku apply telekom scholarship,ko ade d c2,uruskan hal segala,like u r my sis...huhuhu...dan aku taw ko mmg ade utk aku...

ingat janji aku dulu...bile besar nnt kalo senang aku akan support ko.... xbley support,aku tolong yg termampu....dan smpai skg aku pegang janji 2...

sungguh aku xkan lupekan ko..
dan aku berterima kasih pd Tuhan,kerna kurniakan teman seperti ko...=)

8 comments:

beliamuda said...

napa tak sebut terus je nama dia? hehe.. patut la dia banyak tahu pasal awak kan.. rupa2nya rapat benar kamu berdua..

pendekar mata hati said...

eleh encik hanifi..saje r.... mmg kitorang rapat,huhu...
nape saye nak bukak blog awak xley ea?

pisey itu aku said...

tenkiu.
=)

hu.
naik bulu roma baca ni.
he3

FaReAsT AL-MuHAnDIsU said...

waa... 'romantik' seh... haha.. ni tribute utk pise je.. xde ke tribute utk ak? ngeh3

pise, meremang bulu roma aku.. walaupun ditujukan kat ko.. mesti ko teresak-esak dpn laptop kan.. sob3... :)

pisey itu aku said...

to faris

aha.

mu tak tahu entri aku bagi kat tikah lagi.kih3.

tikah siap wat frame doh kut.
haha.

pendekar mata hati said...

to Faris : tribute utk ko lmbat lg..amek turn,ade org laen gak

to pise : ye pon jgn r ckp psl frame 2 kat cnie..segan seyh....

beliamuda said...

apa entri yang pise tulis tu? bagi la link nak baca.. hehe.. boleh dah kot buka semula blog saya tu.. ada prob sikit sebelum ni..

pisey said...

ahaks.
tanya tikah.
=)

entri kat blog aku la.
huk2