Wednesday, October 7, 2009

ayat permulaan


salam

nie aku dah bermula...tibe2 tergerak hati nak blogging..

entah...

bende ni aku xpenah terpk dr dulu

tp for starting ok kot..


nak dikatekan,ilham ni dapat bile sorg kawan aku dedicate entry dlm blog die khas utk aku..

bile aku bace blog die,mmg aku taw

die lepaskan segala..

hebat..die pon byk followers..hehe


tapi...aku jus nak mule...kpd kawan2..

jus wanna say..this is the starting of my blogging world..

xtaw samade aku komited ke tak nnt..

tapi..maybe bile aku mau meluah perasaan,

blog mungkin satu option yg bagus..

tp perlu sedar yg Dia ade untuk mendengar segalaaNya..

to my frenz and family,i dedicate this blog 4 u guys....


=)

3 comments:

beliamuda said...

selamat berblog~

pisey itu aku said...

haha.
glad to welcome you to the world of blogging.
happy to know that it will be easier to see you alive.

hehe.
lega awak suka entri itu hari.

even more seronok to know that you start this because of me.kan?eh.ke saya perasan.haha.

*hugs*

=)

pendekar mata hati said...

nipi : thanz encik.hehe...

pise : yeah... btw,am i dead before?? konpius ni.. i admit i start blogging bcoz of u... ur perasan diterime,huhu